Suport si contact


0264 44 48 59
0364 10 10 76
0744 78 78 98
0730 08 33 55 - 59

Menu Slide

Esti pe facebook?

Curs BNR

03 iulie 2015
EUR   EUR   4.4819
USD   USD   4.0321
Test your Internet connection speed at Speedtest.net

Cauta

ncs.com.ro
Antiefractie

Sisteme de alarma antiefractie

Solutii si sisteme de alarma antiefractie profesionale

 

Instalarea unui sistem de alarma antiefractie a devenit mai mult decat o necesitate. Avem nevoie de un sistem de alarma antiefractie, deoarece noi suntem principalii responsabili pentru siguranta noastra si a celor din jurul nostru. Noi ca si principali beneficiari ai sistemului de alarma antiefractie dar si persoanele apropiate noua trebuie sa fim protejati de un eventual atac. Pe timp de noapte, sau atunci cand suntem plecati de acasa, sistemul de alarma antiefractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei. Conectata la un dispecerat, echipa de interventie rapida si politia va fi alertata in momentul efractiei.

Echipamentele de avertizare acustic si luminos ca sirenele si lampile de avertizare ofera de asemenea o protectie sporita chiar prin factorul de intimidare.

 

Sistemele de alarma antiefractie sunt cel mai des folosite de catre persoane fizice, pentru locuinta personala. De asemenea astfel de sisteme de alarma antiefractie pot fi instalate si pentru firme, si pentru orice alta incinta, in general.

Utilizarea sistemelor de alarma antiefractie cu protectie perimetrala reprezinta alegerea optima pentru a detecta incercarea de efractie inca din momentul in care intrusul patrunde pe proprietate. Suplimentarea sistemului de alarma antiefractie cu un sistem de supraveghere video asigura o eficienta mare protectiei.


Un sistem de alarma antiefractie in configuratie minima, este format dintr-o centrala de alarma, cu comunicator telefonic, 8 zone, cu acumulator, tastatura, senzori de detectie si sirena de avertizare.

 

Obiective precum bancile, societatile de asigurare, amplasamente militare si comerciale necesita conditii sporite de asigurare a securitatii. Sistemul de alarma antiefractie va fi integrat cu sistemul de control acces si/sau pontaj si cu sitemul de supraveghere video.Societatea noastra ofera solutii complete pentru sistemele de alarma antiefractie, protectie perimetrala si consultanta in stabilirea solutiei optime.

 


Colaboratori
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner